Filter

Де купити пояс для кімоно?

Займаєтесь карате, дзюдо, джіу-джитсу, тхеквондо, кунг-фу? Можливо ушу, капоейрою чи тайським боксом? Яке б східне бойове мистецтво ви не практикували – на вас надіто кімоно, а значить вам потрібен якісний пояс для нього.

Можливо чорний пояс вам ще рано, білий ви вже переросли і тепер шукайте, де купити пояс для кімоно в Україні? Тоді ви потрапили на правильну адресу.

У нашому інтернет-магазині Спорт Опт ви можете вибрати пояси будь-якого кольору та довжини. І білий, і чорний також. Кожен боєць зможе підібрати пояс, що відповідає своєму рангу або технічному рівню.

Наші пояси для кімоно:

  • Якісні та міцні
  • Представлені у 8 кольорах: білий, жовтий, зелений, червоний, помаранчевий, синій, фіолетовий, чорний
  • Доступні: ціна – найкраща в Україні!

Ми продаємо як вітчизняні пояси, виготовлені українською компанією з якісного українського матеріалу, так і різноманітні пояси з Китаю. На будь-який смак та гаманець.

Ви завжди можете купити пояси для кімоно в Києві (самовивіз, доставка по місту), але ми не обмежені одним містом і приймаємо замовлення на доставку по всій Україні («Нова пошта», «Інтайм» ). У нас є знижки та безкоштовна доставка.

А ви знаєте, що…

Історично, пояс для єдиноборств призначений не просто для утримання куртки кимоно. Своїм кольором він показує рівень підготовки та досягнення спортсмена. Пояси в караті та їх кольори – своєрідний приз за виконану роботу, і водночас стимул продовжувати прагнути до вищих вершин. Мало пояс купити, треба ще заслужити на право його носити.

Колірна градація поясів виникла в Японії дуже давно, а сама традиція відзначати майстерність, що підвищується, зустрічається також у шашках, мистецтві ікебану, плаванні. У багатьох видах мистецтва або спорту покращення рівня відзначається поняттям «дана», так само як і в бойових мистецтвах, в яких градація рівня позначена кольором пояса.

Початківець карате-ка, щоб змінити кольори поясів, повинен пройти досить довгий шлях учнівства, що супроводжується послідовним досягненням з першого по дев’ятий «кю», і тільки потім він отримує можливість пройти випробування на перший дан. Зазвичай на це йде близько трьох років.

Кольорові учнівські пояси це древній прообраз сучасної гейміфікації: яскравий і помітний стимул для зростання будь-якого спортсмена, що навіть початківця.

Відмітний знак, ясно показує чого досяг людина на терені бойових мистецтв. Водночас і нагорода.

Оптові ціни

Купуєте пояси для кімоно оптом? Шукаєте надійних постачальників із приємними цінами? Дзвоніть або пишіть, наш оптовий прайс вас приємно здивує.