Filter

Де купити бинти боксерські / бинти для ММА?

Кожен українець, захоплений бойовими єдиноборствами, рано чи пізно постає перед питанням: де купити бинти для боксу в Україні? Адже поряд із шоломом, рукавичками, пахвинною черепашкою чи накладками на ноги спортивні (боксерські) бинти – важлива частина захисної екіпіровки бійця.

Ви зайшли на адресу. У нашому інтернет-магазині «Спорт Опт» можна вибрати та купити бинти для ММА (Mixed Martial Arts – змішані бойові мистецтва) найрізноманітніших кольорів та розмірів. У нас є класичні незабарвлені бинти та брутальні червоні, практичні чорні бинти та яскраві жовті, світло- та темно-сині.

У нас є навіть рожеві, спеціально для дівчаток. Ну чи хлопчиків, виростуть – самі розберуться.

Представлені в магазині бинти мають довжину від 2 до 5 метрів, чого є достатньо як для любителів (рекомендована довжина бинта до 3,5 метрів), так і для професіоналів (рекомендована довжина бинта від 4 метрів).

Наші бинти для боксу / ММА:

  • Якісні та міцні
  • Легко стираються та швидко сохнуть
  • Чи не линяють, не фарбують ні руки, ні рукавички
  • Доступні: ціна – найкраща в Україні!

Ми продаємо як вітчизняні бинти з натуральної бавовни – виготовлені українською компанією із якісного українського матеріалу – так і еластичні бинти з Китаю. На будь-який смак та гаманець.

Ви завжди можете купити боксерські бинти в Києві (самовивіз, доставка по місту), але ми не обмежені одним містом і приймаємо замовлення на доставку по всій Україні («Нова пошта», «Інтайм»). У нас є знижки та безкоштовна доставка.

Навіщо потрібні боксерські бинти?

Яким би видом ударної техніки ви не займалися від класичного боксу, кікбоксингу і карате до джиу-джитсу, тхеквондо, кунг-фу або ММА – руки у вас тільки дві, і, поки наука не вирішила питання регенерації, кинцівки потрібно берегти.

Ціна спортивних бинтів вкрай демократична та доступна будь-кому. Достатньо просто купити боксерські бинти і ви зможете:

  • уникнути пошкоджень кістяшок, каліцтв і переломів пальців, вивихів, розтягувань сухожиль і зв’язок;
  • посилити силу, потужність і точність ваших ударів,
  • перетворивши кисть на єдиний моноліт;
  • позбутися постійного запаху поту в рукавичках, адже бинти відмінно вбирають вологу і легко стираються і сушаться.

А ви знаєте, що…

Ще в античності, за часів давньої Греції та Риму, до появи боксу як такого, існував захист для рук. Задовго до появи спортивних рукавичок бійці намотували на руки м’які шкіряні смуги, оберігаючи свої кисті та зап’ястя від травм та каліцтв.

За останні пару тисяч років прогрес зробив крок далеко вперед, але як і раніше для захисту рук стрічки, але вже текстильні, поза конкуренцією.

Оптові ціни

Купуєте бинти для боксу оптом? Шукаєте надійних постачальників амуніції для єдиноборств із приємними цінами? Дзвоніть або пишіть, наш оптовий прайс вас приємно здивує.