Filter

Де купити килимки для фітнесу?

Килимки для фітнесу, килимки для йоги, килимки для заняття спортом у приміщенні та на відкритому повітрі – в нашому інтернет-магазині «Спорт Опт» ви можете придбати все це та багато іншого.

Усі можливі види спортивних килимків та карематів зібрані в окремому розділі. Бажаєте купити каремат (туристичний килимок)? Вам туди.

Потрібно щось більше? Зверніть увагу на наші гімнастичні мати.

Наші килимки повністю екологічно безпечні і, завдяки еластичним стяжкам, не вимагають багато місця для зберігання. Особливо якщо підібрати та купити чохол для килимка – легко зберігати, зручно носити.

Всі наші килимки

  • М’які та теплі, забезпечують максимальний комфорт
  • Надійні та довговічні
  • Легко можуть бути очищені від бруду
  • Не вбирають вологу
  • Виготовлені українською компанією з якісного українського матеріалу
  • Доступні: ціна – найкраща в Україні!

Ми продаємо як вітчизняні спортивні килимки, виготовлені українською компанією з якісного українського матеріалу, так і різноманітне фітнес спорядження з Китаю. На будь-який смак та гаманець.

Ви завжди можете купити килимок для фітнесу у Києві (самовивіз, доставка по місту), але ми не обмежені одним містом та приймаємо замовлення на доставку по всій Україні («Нова пошта», «Інтайм»). У нас є знижки та безкоштовна доставка.

А ви знаєте, що…

Пінополіетилен є хімічно стійким і абсолютно нешкідливим матеріалом: допускається контакт з харчовими продуктами та шкірою людини. Температурний діапазон експлуатації пінополіетилену – від -60 до +100 °С.

Спінений поліетилен, з якого виготовлені наші спортивні килимки, має відмінні теплоізоляційні властивості, зберігає та ефективно відбиває тепло тіла, створюючи тим самим відчуття, що сам килимок «гріє».

Оптові ціни

Купуєте килимки для фітнесу оптом? Шукаєте надійних постачальників із приємними цінами? Телефонуйте чи пишіть, наш оптовий прайс вас приємно здивує.